Underbara Clara – Clara Lidström är bloggerskan som tagit sig från ”ingenstans” till att bli ett självklart bokmärke i många webbläsare. Hon använder loppisfynd till att skapa sin 50-talsdoftande look, och sin romantiska inredningsstil.

Elsa Billgren – Elsa Billgren har jobbat på second hand-butik i många år, och tack vare det utvecklats till en sann förebild att inspireras av inför shoppingrundan.

Blocket – här fyndar du avlagda barnoveraller och mormorsbroderade gardiner, men också mängder av kläder och skor till minst sagt humana priser.

Tradera – tycker du om spänningen i att gå på auktion, är Tradera sajten för dig. Ropa hem den där prickiga drömklänningen eller varför inte stövlarna som räddar din vinter!

Ebay – när du vill vidga dina vyer lite kan ett besök på Ebay visa sig fruktsamt. Här finns ett oändligt utbud av andrahandsmode, så beväpna dig med både tid och tålamod!

http://www.klaeder.nu/skoetsel.html?subpage=flackar – här får du veta hur du på bästa sätt närmar dig envisa fläckar som bitit sig fast.